Härlig dag!!

Ja dagen började lite jobbigt har plockat ur skänken till Jennifer. Och alla prylar skulle man ju hitta plats till så då var det bara att börja med  att plocka ur kistan sen tömma skänken. Blev en del som skickades till Erikshjälpen.
Sen ringde Jennifer och frågade om vi inte skulle komma till leklandet för hon och Tony var där med barnen.

En välbehövlig paus så vi åkte dit till kl 13 och blev kvar till 15. Othilia tyckte det var sååå roligt så dit blir det att
åka fler gånger vill jag lova.
Othilia somnade i bilen på vägen hem så väl hemma passade jag på att städa lite vi fick upp lite tavlor i hallen oxå
och det var ju på tiden.

Sedan handla och träffade Lotta på affären.
Sen blev det beställa pizza och åka ner och kika på lyskvällen. Det var otroligt fint som vanligt. När vi kom hem och satt oss i soffan för att koppla av hör vi ett kras... En av tavlorna rasade i golvet och glaset gick sönder
typiskt när man precis fått upp dem.
En händelserik dag har fått otroligt mycket gjort iallafall. Imorgon är det simskola igen med Othilia det ser jag fram emot sen ska vi till mor och far och ringa till mor och far från deras högtalar telefon det ser jag fram emot :)



Lillstumpan min :)


Läääänge sen

Hejhå

Nu var det sååå länge sen jag printade ner något här. Men bättre sent än aldrig. Otroligt mycket som hänt i mitt liv den senaste tiden. Mamma och pappa är i Kina och pappa får behandling för sin ALS. Hittills har det funkat kanon bra hoppas att det fortsätter så....
Othilia ligger och sussar sött bredvid mig i soffan och tobbe tittar på nå tråk program på discovery.
Idag har tiden bara rusat iväg. Åkte iväg till affären vid halv tre och handlade gjorde sedan hemmagjord pizza mmm så gott.
Sen fick vi tråkigt :) Men då åkte vi till Anna och Linda. Linda fyllde år idag kom på det i sista minuten så vi hade ingen present med oss pinsamt men hann inte fixa nåt så i sista minuten men det var otroligt trevligt sällskap och sååå mysig lägenhet :)
Och vad ska man hitta på imorgon då tro... På söndag ska vi iallafall åka och bada med Othilia på simskola det ser jag fram emot.

Natti natti

RSS 2.0